Houten vloeren in de omgeving van Oosterhout

✔ Altijd vakkundig gelegd of stofvrij gerenoveerd
✔ Begeleiding van A tot Z voor uw ideale vloer
✔ Passend bij persoonlijke smaak en budget

Houten vloeren voor uw woning in Oosterhout

Geef uw woning karakter en een warme sfeer met de houten vloeren van Rasenberg Parket uit Terheijden, nabij Oosterhout. Met onze houten vloeren kiest u voor duurzaamheid en goede kwaliteit. Ze gaan lang mee en zijn onderhoudsarm. Een houten vloer is eenvoudig schoon te houden met een lauw sopje. Welke vloer het best in uw woning past, is afhankelijk van uw persoonlijke smaak, het interieur, de bouwstijl van uw woning en de uitstraling die u zelf aan uw woning wilt geven. Wij denken graag met u mee om de beste keuze te maken uit onze houten vloeren voor uw woning in Oosterhout.

Lees alles over houten vloeren

Verschillende soorten houten vloeren om te laten leggen in Oosterhout

Rasenberg Parket is gevestigd in Terheijden en legt houten vloeren in regio Oosterhout, Breda en Etten-Leur. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten vloeren voor elk budget, in verschillende uitvoeringen en afwerkingen. Als echte parketspecialist hebben wij altijd wel een vloer die bij u past. Wij hebben diverse soorten houten vloeren in ons assortiment die we graag bij u in Oosterhout komen leggen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Traditioneel parket
  • Lamellenvloeren
  • Duoplanken
  • Verouderde vloeren

Bekijk onze projecten om een idee te krijgen van onze producten en werkzaamheden. Wilt u graag vloerverwarming onder uw houten vloer laten plaatsen? Laat het ons weten en we adviseren u over de mogelijkheden.

 

 

Vraag een offerte aan of vraag om meer informatie

Heeft u al een keuze uit ons assortiment aan houten vloeren gemaakt voor uw woning in Oosterhout? Dan kunt u direct een offerte op maat aanvragen. Wilt u graag meer informatie over onze diensten en producten, zoals parket? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via 076 – 5931758 of info@rasenbergparket.nl. Heeft u al een houten vloer? We kunnen uw vloer in Oosterhout dan voor u schuren. Deze zal er weer als nieuw uitzien!