Parket in Etten-Leur

✔ Altijd vakkundig gelegd of stofvrij gerenoveerd
✔ Begeleiding van A tot Z voor uw ideale vloer
✔ Passend bij persoonlijke smaak en budget

Met parket kiest u voor een warme uitstraling in uw woning in Etten-Leur. Parket is een duurzame vloer met veel voordelen. Een parketvloer bestaat uit losse plankjes die op een ondervloer worden gelijmd en gespijkerd. Op deze manier gaat de vloer lang mee en slijt deze minder snel. Laat u dit doen door Rasenberg Parket uit Terheijden? Dan bieden wij u veel vrijheid. U heeft namelijk de mogelijkheid om eigen patronen samen te stellen. Zo geeft u een persoonlijke tint aan uw nieuwe vloer.

Lees alles over houten vloeren

Waarom kiezen voor parket bij u in Etten-Leur?

Laat u parket in uw woning in Etten-Leur leggen? Dan kiest u voor een vloer met een prachtige uitstraling die lange tijd zo blijft. Een parketvloer slijt namelijk erg langzaam. Parket is ook eenvoudig schoon te houden en te renoveren. Slijt de vloer na tientallen jaren alsnog? Dan kunnen wij het stofvrij voor u schuren. Het is ook mogelijk om vloerverwarming onder uw parketvloer te leggen. Vraag onze specialisten om advies als u dit graag wilt. Parket is ideaal om een fijne uitstraling te creëren in uw woning in Etten-Leur. Bovendien verhoogt dit natuurproduct de waarde van uw huis. Deze houten vloer biedt dus vele voordelen.

 

Maak uw keuze en vraag een offerte aan

Bij onze vloerspecialist uit Terheijden heeft u de keuze uit veel verschillende houtsoorten. Heeft u een keuze gemaakt? Dan vraagt u eenvoudig een offerte aan bij ons. We leggen parket niet alleen in Etten-Leur, maar bijvoorbeeld ook in Oosterhout en Breda. Wilt u graag meer informatie over parketvloeren en onze diensten? Neem dan contact op via ons contactformulier, door te bellen naar 076 – 5931758 of door een e-mail te sturen naar info@rasenbergparket.nl.