Uw parketvloer laten schuren in Breda

✔ Altijd vakkundig gelegd of stofvrij gerenoveerd
✔ Begeleiding van A tot Z voor uw ideale vloer
✔ Passend bij persoonlijke smaak en budget

Uw parketvloer schuren in Breda

Wilt u uw parketvloer professioneel laten schuren in uw woning of kantoor in omgeving Breda? Rasenberg Parket is uw betrouwbare partner uit Terheijden en helpt u graag. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring en zijn dan ook deskundig op het gebied van installatie en onderhoud van parketvloeren.

Lees alles over houten vloeren

Uw parketvloer op een speciale manier laten schuren in Breda

Het laten schuren van de parketvloer in uw woning of kantoor in Breda wilt u natuurlijk wel professioneel laten uitvoeren. Een mooie parketvloer laat een woning of kantoor nog meer stralen. Onze specialisten geven uw houten vloer de glans die deze verdient. Voordat we uw parketvloer in uw woning of kantoor schuren, wordt deze eerst diep gereinigd. Na het drogen, lakken we uw parketvloer en zetten we deze in de olie. Vervolgens schuren we de parketvloer in uw ruimte in Breda met speciale borstels die de vloer reinigen, zonder deze te beschadigen. Het vervuilde water en overige restanten worden direct van de vloer verwijderd, waardoor uw parketvloer weer zo goed als droog is. We schuren bovendien niet alleen uw houten vloer in Breda, maar bijvoorbeeld ook als u in Oosterhout woont.

 

Een houten vloer stofvrij laten schuren in regio Breda

Wilt u de houten vloer in uw woning in Breda laten schuren? Wij schuren deze eventueel stofvrij. Dat heeft diverse voordelen. Onze schuurmachines zijn voorzien van een grote stofzuiger die het vrijgekomen stof opvangt. Het stof heeft op die manier geen kans om zich door uw gehele huis te verspreiden. Nadat het vrijkomt, wordt het direct opgevangen in een speciale zak. Enkele voordelen van stofvrij schuren van uw houten vloer in Breda zijn:

 

  • U kunt de geschuurde vloer eerder betreden;
  • U ervaart minder tot geen overlast door bijvoorbeeld stof;
  • U krijgt geen luchtwegirritaties of allergische reacties door het opstuivende stof;
  • Er is meer overzicht tijdens het schuren omdat er geen stof in de ruimte dwarrelt.

 

 

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan

Wilt u de houten vloer of parketvloer in uw woning of kantoor in regio Breda laten schuren? Of heeft u een vraag over het onderhoud van uw houten of pvc-vloer? Laat het ons weten. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@rasenbergparket.nl of te bellen naar 076 – 5931758. Dan helpen wij u zo goed mogelijk verder. U kunt ons ook altijd bezoeken in onze showroom in Terheijden.