Uw parketvloer laten schuren in Breda

✔ Altijd vakkundig gelegd of stofvrij gerenoveerd
✔ Begeleiding van A tot Z voor uw ideale vloer
✔ Passend bij persoonlijke smaak en budget

Wilt u uw houten vloer professioneel laten schuren door een betrouwbaar bedrijf in omgeving Breda? Dan zit u goed bij Rasenberg Parket dat in Terheijden is gevestigd. Wij zijn uw partner op het gebied van onderhoud en de installatie van houten vloeren en hebben dan ook meer dan 50 jaar ervaring. Wanneer u uw houten vloer door ons wilt laten schuren,  bespreken we alle mogelijkheden. Zo krijgt u precies het resultaat dat u wenst.

Lees alles over houten vloeren
 

Een houten vloer professioneel laten schuren in omgeving Breda

Het kan zijn dat na verloop van tijd uw houten vloer niet meer mooi te schuren is in uw woning in de buurt van Breda. In dit geval raden wij stofvrij schuren aan. Onze schuurmachines zijn voorzien van een grote stofzuiger die het stof van uw houten vloer opvangt. Het stof dat vrijkomt tijdens het schuren ziet geen kans om zich door uw gehele huis te verspreiden. Nadat het vrijkomt uit uw houten vloer wordt het direct opgevangen in een speciale zak.
 


 

Maak gerust een afspraak bij ons

Wilt u uw houten vloer professioneel laten schuren door ons bedrijf uit omgeving Breda? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten, zoals het aanleggen van pvc-vloeren? Neem in dat geval contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar via 076 – 5931758 en per e-mail via info@rasenbergparket.nl. Of bezoek ons gerust in Terheijden.