Uw parketvloer schuren in Oosterhout

✔ Altijd vakkundig gelegd of stofvrij gerenoveerd
✔ Begeleiding van A tot Z voor uw ideale vloer
✔ Passend bij persoonlijke smaak en budget

Uw parketvloer schuren in Oosterhout

Uw parketvloer ziet er weer als nieuw uit als u deze laat schuren in uw woning in Oosterhout. Rasenberg Parket is een specialist in parketvloeren uit Terheijden en schuurt uw vloer stofvrij. Parket gaat erg lang mee en slijt langzaam, maar afhankelijk van het gebruik, zullen er uiteindelijk slijtageplekken ontstaan. Dan kunt u deze renoveren en het parket laten schuren door een specialist in de omgeving van Oosterhout. Wij weten als geen ander hoe we houten vloeren moeten schuren.

Lees alles over houten vloeren

Laat de parketvloer stofvrij schuren in uw woning in Oosterhout

Als u de parketvloer in uw woning of kantoor in Oosterhout door ons laat schuren, dan doen we dit stofvrij. Dit biedt u vele voordelen. Wij gebruiken schuurmachines met een grote stofzuiger om het stof op te vangen tijdens het onderhoud van uw vloer. Zo kan het zich niet door uw huis of kantoor verspreiden en wordt het direct opgevangen in een speciale zak. Door uw parketvloer stofvrij te schuren, kunt u de vloer eerder betreden. U ervaart geen tot weinig overlast door bijvoorbeeld stof en krijgt dus geen luchtwegirritaties of allergische reacties. Deze vorm van schuren biedt meer overzicht tijdens het schuren, omdat er geen stof in de ruimte is. Uiteraard ziet uw parketvloer in uw woning in Oosterhout er weer als nieuw uit als we klaar zijn met schuren!

 

 

Maak vandaag nog een afspraak of vraag een offerte aan

Wilt u uw parketvloer weer zijn warme uitstraling geven? Laat deze dan schuren door onze specialisten in parketvloeren uit Terheijden. Bekijk onze eerdere projecten om een idee te krijgen van onze werkzaamheden. Heeft u nog vragen of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan ons contactformulier in. U bereikt ons verder ook via 076 – 5931758 en info@rasenbergparket.nl.