Robijnvloer

✔ Altijd vakkundig gelegd of stofvrij gerenoveerd
✔ Begeleiding van A tot Z voor uw ideale vloer
✔ Passend bij persoonlijke smaak en budget

Wilt u een mooie robijnvloer in uw woning laten leggen? Of heeft u al een robijnhouten vloer, maar wilt u deze graag laten schuren zodat de vloer er weer als nieuw uitziet? Dan kunt u uitstekend terecht bij Rasenberg Parket in Terheijden. Wij zijn een ervaren parketteur met veel ervaring in het leggen en onderhouden van diverse houten vloeren.

Lees alles over houten vloeren

Kies voor kwaliteit met een robijnvloer

Met een robijnhouten vloer van Rasenberg Parket kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze vloeren gaan namelijk lang mee en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Hierdoor geniet u nog een lange tijd van uw robijnvloer, zonder dat deze slijt. Merkt u na tientallen jaren toch dat de vloer aan het slijten is? Dan kunnen we de robijnhouten vloer stofvrij voor u schuren. Wenst u daarnaast ook vloerverwarming of vloerverkoeling onder uw vloer? Wij bespreken graag met u of dit mogelijk is. Als specialist op het gebied van houten vloeren begeleiden we u te allen tijde bij het maken van de juiste keuze voor uw woning of kantoor.

 

 

Vraag ons gerust om advies of een offerte

Heeft u een robijnvloer of bijvoorbeeld een pvc-vloer gezien die u graag door ons in uw woning of kantoor wilt laten leggen? Vraag dan gerust een offerte aan bij onze experts uit Terheijden. Wij stellen deze graag voor u op. Ook voorzien we u van deskundig advies als u nog twijfelt welke robijnhouten vloer het best bij uw woning rondom Breda of Oosterhout past. Voor meer informatie neemt u het best contact met ons op via 076 – 5931758 of info@rasenbergparket.nl. Wij staan u graag te woord.