Uw visgraatvloer laten reinigen in regio Breda

✔ Altijd vakkundig gelegd of stofvrij gerenoveerd
✔ Begeleiding van A tot Z voor uw ideale vloer
✔ Passend bij persoonlijke smaak en budget

Bezit u een woning of pand met een visgraatvloer die u wilt laten reinigen door een vloerenspecialist uit regio Breda? Dan schakelt u het best Rasenberg Parket uit Terheijden in. Met kennis en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit komt te zien. We hebben inmiddels meer dan vijftig jaar ervaring en weten dus als geen ander hoe we uw visgraatvloer in regio Breda het beste kunnen reinigen.

Lees alles over houten vloeren

Uw visgraatvloer diep laten reinigen met speciale borstels in regio Breda

Rasenberg Parket uit Terheijden, vlak bij Breda, schakelt u in als u uw visgraatvloer diep wilt laten reinigen. We gebruiken hierbij de Bona PowerScrubber, die is voorzien van speciale borstels. Deze borstels kunnen de vloer diep reinigen, maar beschadigen de vloer niet. Ze zorgen ervoor dat de nerf van uw visgraatvloer goed schoon wordt. Na de behandeling verwijderen we direct het vervuilde water van de vloer. Vervolgens voorzien we uw vloer van een nieuwe lak- of olielaag en voilà: de vloer heeft zijn oorspronkelijke uitstraling weer terug! Deze behandeling is geschikt voor zowel pvc als voor houten vloeren. Ongeacht het materiaal van uw visgraatvloer; in regio Breda staan we voor u klaar als u uw vloeren wilt laten reinigen.

 

 

Maak een afspraak met onze specialist

Heeft u een parketvloer of een andere houten vloer die u graag wilt laten reinigen door ons bedrijf uit Terheijden, vlak bij Breda? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 076 – 5931758 of door een e-mail te sturen naar info@rasenbergparket.nl. Bovendien is het mogelijk om een bericht achter te laten via het online contactformulier. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!