PVC

Een pvc-vloer voor uw woning in regio Breda

Wilt u een pvc-vloer laten leggen in uw woning in Breda of omgeving? Dan kunt u het best een professioneel en betrouwbaar bedrijf uit de buurt inschakelen. Rasenberg Parket uit Terheijden is het bedrijf dat u zoekt. Als professionele meesterparketteur met inmiddels meer dan vijftig jaar ervaring leveren wij alleen kwaliteitswerk. U rekent bij ons op echt vakmanschap.

 

Ontdek de vele mogelijkheden voor uw pvc-vloer in omgeving Breda

Wanneer u Rasenberg Parket inschakelt om een pvc-vloer in uw woning in of nabij Breda te laten leggen, dan zijn er een aantal mogelijkheden. Deze vloeren kunnen zowel zwevend als verlijmd gelegd worden en zijn beschikbaar in stroken- en tegeluitvoering. Wanneer u kiest voor een zwevend geplaatste pvc-vloer, dan kan deze in uw ruimte in Breda gelegd worden door een klikverbinding. Kiest u voor de verlijmde versie? Dan worden de pvc-stroken of tegels vol verlijmd op een geëgaliseerde basis. Pvc-vloeren zijn ook geschikt in combinatie met vloerverwarming- en koeling. De verlijmde versie kan bovendien in natte ruimtes worden gelegd, zoals badkamers en keukens. Er zijn vele designs met een houtlook, die nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden zijn, maar er zijn ook designs die een stenen look creëeren. Wij nemen u graag mee in de mogelijkheden, zodat u een weloverwogen keuze maakt.

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en geniet snel van een pvc-vloer in uw woning of kantoorpand in regio Breda. Heeft u een vraag over een van onze andere diensten, zoals het reinigen van een visgraatvloer? Neem dan contact op met ons team uit Terheijden door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 076 – 5931758 of een e-mail te sturen naar info@rasenbergparket.nl.