PVC

Een pvc-vloer voor uw woning in regio Breda

Wilt u een pvc-vloer laten leggen in uw woning door een professioneel en betrouwbaar bedrijf in de buurt van Breda? Rasenberg Parket uit Terheijden is het bedrijf dat u zoekt. Als professionele meesterparketteur leveren wij alleen kwaliteitswerk.

 

Ontdek de vele mogelijkheden voor uw pvc-vloer in omgeving Breda

Wanneer u een pvc-vloer in uw woning in of nabij Breda laat leggen, dan zijn er een aantal mogelijkheden. Deze vloeren kunnen zowel zwevend als verlijmd gelegd worden en zijn beschikbaar in stroken- en tegeluitvoering. Wanneer u kiest voor een zwevend geplaatste pvc-vloer, dan kan deze gelegd worden door een klikverbinding. Kiest u voor de verlijmde versie? Dan worden de pvc-stroken of tegels vol verlijmd op een geëgaliseerde basis. Pvc-vloeren zijn ook geschikt in combinatie met vloerverwarming- en koeling. De verlijmde versie kan bovendien in natte ruimtes worden gelegd, zoals badkamers en keukens. Er zijn uiteraard vele designs met een houtlook, maar ook het stenen design komt aan bod. Wij nemen u graag mee in de verschillende mogelijkheden zodat u een weloverwogen keuze maakt. Wist u overigens dat u bij ons terechtkunt voor het professioneel schuren van houten vloeren, zoals een robijnvloer?

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en geniet snel van een pvc-vloer in uw woning of kantoorpand in regio Breda. Heeft u een vraag over een van onze andere diensten, zoals het aanleggen van houten vloeren? U kunt contact opnemen met ons team uit Terheijden door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 076 – 5931758 of een e-mail te sturen naar info@rasenbergparket.nl.