PVC

Wilt u een pvc-vloer laten leggen in uw woning door een professioneel en betrouwbaar bedrijf in omgeving Breda? Zoek dan niet verder, want wij zijn het bedrijf dat u zoekt. Rasenberg parket is een professionele meesterparketteur uit Terheijden die kwaliteitswerk levert.

 

Ontdek de vele mogelijkheden voor uw pvc-vloer in omgeving Breda

Wanneer u een pvc-vloer in uw woning in omgeving in Breda laat leggen, dan zijn er een aantal mogelijkheden. Deze vloeren kunnen zowel zwevend als verlijmd gelegd worden en zijn beschikbaar in stroken- en tegeluitvoering. Wanneer u kiest voor een zwevend geplaatste pvc-vloer, dan kan deze gelegd worden door een klikverbinding. Kiest u voor de verlijmde versie, dan worden de pvc-stroken- of tegels vol verlijmd op een geëgaliseerde basis. Pvc-vloeren zijn ook geschikt in combinatie met vloerverwarming- en koeling en de verlijmde versie kan ook in natte ruimtes worden gelegd, zoals badkamers en keukens. Er zijn uiteraard vele designs met een houtlook, maar ook het stenen design komt aan bod. Wij nemen u graag mee in de verschillende mogelijkheden zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wist u overigens dat u bij ons terecht kunt voor het professioneel schuren van houten vloeren?  

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en geniet snel van een pvc-vloer in uw woning of kantoorpand in omgeving Breda. Heeft u een vraag over een van onze andere diensten, zoals het aanleggen van houten vloeren? U kunt contact met ons team uit Terheijden opnemen door het contactformulier in te vullen, te bellen via 076 – 5931758 of een e-mail te sturen naar info@rasenbergparket.nl