Het onderhoud van uw parketvloer in Breda

Vindt u dat het tijd is voor onderhoud aan de parketvloer of andere houten vloer in uw woning in Breda en zoekt u daarom naar een professional in het onderhouden en reinigen van vloeren? Zoek dan niet verder. Rasenberg Parket uit Terheijden is namelijk uw betrouwbare en professionele partner. Wij vinden persoonlijk contact met de klant erg belangrijk, zodat het resultaat precies naar wens is. Daarnaast zijn we ons ervan bewust dat elke vloer passend onderhoud nodig heeft.

Kies voor professioneel onderhoud aan uw parketvloer in Breda

Ondanks goed en gedegen onderhoud, kan het voorkomen dat de parketvloer of andere houten vloer in uw woning in Breda toch schraal en dof wordt. Vaak is dat het geval op plaatsen waar de vloer intensief gebruikt wordt, zoals bij de bank, de eettafel en op plaatsen waar u vaak zit of loopt. Daar vormt zich dan een lichtere plek. Wij helpen u graag om de parketvloer of houten vloer in uw woning in Breda weer de frisse en mooie uitstraling te geven die deze verdient door deze goed te reinigen. Vaak kan dit al zonder dat de parketvloer geschuurd hoeft te worden. We reinigen de parketvloer of andere houten vloer in uw woning in Breda eerst diep met behulp van de Bona PowerScrubber. De Bona PowerScrubber is voorzien van speciale borstels die de houten vloer reinigen, maar niet beschadigen. Deze borstels maken de nerf van het hout goed schoon. Het vervuilde water wordt direct van de vloer verwijderd, zodat deze na behandeling zo goed als droog is. Hierna wordt de vloer voorzien van een nieuwe lak- of olielaag en ziet deze er weer als nieuw uit! Deze manier van onderhoud is niet alleen uitermate geschikt voor een verouderde parketvloer in uw woning in Breda, maar ook voor elke andere houten vloer.

parketvloeren reinigen

parketvloeren reinigen

 

Wij schuren uw vloer stofvrij

Het kan zijn dat na verloop van tijd de vloer niet meer mooi te krijgen is met de diepreinigingsmethode. Dan is stofvrij schuren de oplossing. Onze schuurmachines zijn voorzien van een speciale grote stofzuiger die het stof opvangt. Het stof dat vrijkomt tijdens het schuren van uw parket heeft daardoor niet meer de kans om zich door uw gehele huis te verspreiden. Nu wordt het direct nadat het is vrijgekomen, opgevangen in een speciale zak. Na het stofvrij schuren kan de vloer worden behandeld met een verse olie- of laklaag. Soms is het zelfs mogelijk om de olielaag in een kleur aan te brengen en deze te beschermen met een projectlak. We komen het altijd persoonlijk ter plaatse bekijken en opmeten. Zo weet u wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het reinigen van uw houten vloer of parketvloer in regio Breda. Uiteraard ontvangt u een passend voorstel waarin rekening wordt gehouden met uw wensen.

 

stofvrij schuren

stofvrij schuren

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor onderhoud

Wilt u graag onderhoud laten verrichten aan uw parketvloer of een andere houten vloer in Breda? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij behandelen alle soorten vloeren, dus ook voor het reinigen van een visgraatvloer rekent u op ons vakmanschap. Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. U bereikt ons bedrijf in Terheijden ook door te bellen naar 076 – 5931758 of door een e-mail te sturen naar info@rasenbergparket.nl.