Houten vloeren

Houten vloeren in uw woning in Breda

Wilt u houten vloeren laten leggen in uw woning of kantoor in omgeving Breda? Rasenberg Parket is een ervaren parketteur uit Terheijden en helpt u hier graag bij. Ons aanbod is van hoogwaardige kwaliteit en wij vinden persoonlijk contact met de klant erg belangrijk.

De mooiste houten vloeren in uw woning in omgeving Breda

Wanneer u kiest voor houten vloeren voor uw woning of kantoor in omgeving Breda, dan kiest u voor goede kwaliteit en duurzaamheid. Onze houten vloeren gaan namelijk lang mee en zijn onderhoudsvriendelijk. Welke houten vloeren u het best kunt kiezen, heeft onder andere te maken met persoonlijke smaak, de uitstraling die u uw woning in Breda wilt geven en uw budget. Wij hebben een ruim aanbod van enkel kwalitatief goede vloeren in diverse prijsklassen, uitvoeringen en afwerkingen. Zo vindt u gegarandeerd een passende raftwoodvloer of robijnhouten vloer in onze showroom. Onze specialisten helpen en begeleiden u uiteraard graag in dit traject.

 

 

Traditioneel parket

Een traditioneel parket is de oudste vorm van vloeren leggen en bestaat uit losse plankjes die door de parketteur op een ondervloer worden gelijmd en gespijkerd. Zo heeft u jarenlang plezier van uw raftwoodvloer. De vrijheid bij deze vorm van leggen is eindeloos. Het biedt zelfs de mogelijkheid om samen met de fabrikant uw eigen patroonvloer samen te stellen. Zo drukt u zelf uw eigen stempel op uw raftwoodvloer. Meesterparketteur Dominique beheerst dit ambacht als geen ander! Daarnaast voeren wij onderhoud uit aan iedere soort parket en schuren wij het weer mooi.

 

Lamelvloeren

Lamelvloeren bestaan uit verschillende laagjes hout. Meestal bestaan deze uit drie lagen, waarbij de toplaag bestaat uit een houtsoort naar keuze. Door de opbouw van verschillende laagjes, wordt er een vloer gecreëerd met een geringe werking. Hierdoor kan deze zowel zwevend als vast verlijmd gelegd worden. Deze houten vloeren zijn uitermate geschikt voor huurwoningen, omdat de vloer mee kan verhuizen. Ook zijn ze geschikt in appartementen in combinatie met een gecertificeerd en geluidsreducerende ondervloer. Lamelvloeren zijn bovendien in vele uitstralingen mogelijk.

 

 

Duoplanken

Duoplanken zijn vloeren die zijn opgebouwd uit twee delen. Deze vloeren bestaan meestal uit watervaste multiplex en een toplaag van hout, veelal uit eiken, maar andere houtsoorten zijn ook mogelijk. Een raftwoodvloer heeft net als een lamellenvloer een relatief lage werking en kan zowel zwevend als vol verlijmd worden op de ondergrond. Ook de duoplanken zijn leverbaar in verschillende dikte- en breedtematen en zelfs in visgraat. Een raftwoodvloer kan ook onbehandeld

 

 

 

Verouderde houten vloeren in regio Breda

Vindt u die kenmerkende, oude raftwoodvloer in een kasteel of landhuis erg authentiek? Of wilt u graag die ene raftwoodvloer in het restaurant in de stad thuis hebben? Verouderde vloeren stralen een bepaalde sfeer uit: de sfeer van oude tijden. Door het eikenhout op een speciale manier te behandelen, evenaren we deze sfeer en brengen we het tot leven in uw woning of kantoor. De eiken plankjes kunnen worden getrommeld of gekastijd, waardoor deze niet meer perfect passend zijn. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de plankjes licht of donker te roken, waardoor het niet meer te onderscheiden is van honderden jaren oud parket. Deze houten vloeren zijn voor uw woning in omgeving Breda te verkrijgen in alle verschillende legvormen. Ook zijn ze uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming!

 

 

Vloerverwarming en parket

Wij brengen u graag op de hoogte van de technische details van ons parket. Daarnaast geven we aan welke houten vloeren geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming in uw woning in de omgeving van Breda. Kiest u voor parket op vloerverwarming, parket op warmtewin-installaties of parket op vloerkoeling? Wij als specialist begeleiden u hier graag bij!

Neem contact met ons op

Wij leggen onze houten vloeren in onder meer Breda, Oosterhout en Etten-Leur. Wilt u graag prachtige karakteristieke houten vloeren in uw woning nabij Breda? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 076 – 5931758, een e-mail sturen naar info@rasenbergparket.nl of ons kantoor in Terheijden bezoeken.