Houten vloeren

Wilt u houten vloeren laten leggen in uw woning of kantoor in omgeving Breda of Oosterhout? Rasenberg Parket is een ervaren parketteur uit Terheijden en helpt u hier graag bij. Ons aanbod is van hoogwaardige kwaliteit en wij vinden persoonlijke contact met de klant erg belangrijk. De mooiste houten vloeren in uw woning in omgeving Breda
Wanneer u kiest voor houten vloeren voor uw woning of kantoor in omgeving Breda of Oosterhout, dan kiest u voor goede kwaliteit en duurzaamheid. Onze houten vloeren gaan namelijk lang mee en zijn onderhoudsvriendelijk. Welke vloer u het beste kunt kiezen, heeft onder andere maken met persoonlijke smaak, de uitstraling die u uw woning wilt geven en uw budget. Wij hebben een dermate ruim aanbod van enkel kwalitatief goede vloeren in diverse prijsklassen, uitvoeringen en afwerkingen, dat er gegarandeerd ook een passende vloer voor u te vinden is in onze showroom. Wij helpen en begeleiden u uiteraard in dit traject.

 

 

Traditioneel parket

Een traditioneel parket is de oudste vorm van vloeren leggen en het bestaat uit losse plankjes die door de parketteur op een ondervloer worden gelijmd en gespijkerd. Zo heeft u jarenlang plezier van uw vloer. U heeft vast wel eens een kijkje genomen in een prachtig kasteel waar nog steeds de vloeren liggen van oudsher die op deze wijze gemaakt zijn. De vrijheid bij deze vorm van leggen is eindeloos. Het biedt zelfs de mogelijkheid om samen met de fabrikant uw eigen patroonvloer samen te stellen. Zo legt u zelf uw eigen stempel op uw vloer. Meesterparketteur Dominique beheerst dit ambacht als geen ander! Daarnaast voeren wij ook onderhoud uit aan ieder soort parket en schurenwij het weer mooi.

 

 

Lamel vloeren

Lamel vloeren bestaan uit verschillende laagjes hout. Meestal uit drie lagen waarbij de toplaag bestaat uit een houtsoort die u graag op uw vloer wilt zien. Door de opbouw van verschillende laagjes is er een vloer gecreëerd met een geringe werking, waardoor deze zowel zwevend als vast verlijmd gelegd kunnen worden. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor huurwoningen, omdat de vloer mee kan verhuizen wanneer u besluit ergens anders te gaan wonen. Ook zijn ze uitermate geschikt in appartementen in combinatie met een gecertificeerd en geluidsreducerende ondervloer. Wij begeleiden u hierin uitstekend en zorgen voor de juiste producten. Tevens zijn lamel vloeren ook in vele verschillende uitstralingen mogelijk.

 

Duoplanken

Duoplanken zijn vloeren die zijn opgebouwd uit twee delen. Deze vloeren bestaan meestal uit watervaste multiplex en een toplaag van hout, veelal uit eiken, maar andere houtsoorten zijn ook mogelijk. De vloeren hebben net als een lamellen vloer een relatief lage werking en kunnen zowel zwevend als vol verlijmd worden op de ondergrond. Ook de duoplanken zijn leverbaar in verschillende dikte- en breedtematen en zelfs in visgraat. Deze vloeren kunnen ook onbehandeld geleverd worden of geheel naar wens fabrieksmatig worden afgewerkt.

 

 

Verouderde vloeren

U kent het wel: u vindt die oude vloer in een kasteel of landhuis erg authentiek. Of die ene vloer in het restaurant in de stad. Zo eentje wilt u ook thuis hebben. Verouderde vloeren stralen een bepaalde sfeer uit: de sfeer van oude tijden. Door het eikenhout op een speciale manier te behandelen, evenaren we deze sfeer en brengen we het tot leven in uw woning of kantoor. De eiken plankjes kunnen worden getrommeld of gekastijd, waardoor deze niet meer perfect passend zijn. Daarnaast heeft u de keuze om de plankjes licht of donker te roken, waardoor het niet meer te onderscheiden is van honderden jaren oud parket. Deze houten vloeren zijn voor uw woning in omgeving Breda of Oosterhout te verkrijgen in alle verschillende legvormen en ze zijn uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming!

 

 

 

Vloerverwarming en parket

Wij brengen u graag op de hoogte van de technische details en geven daarnaast aan welke houten vloeren geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming. Wij garanderen u dat de keuze hierin ruim is. Kiest u nu voor parket op vloerverwarming, parket op warmte win installaties of parket op vloerkoeling; wij als specialist begeleiden graag hierbij!

 

 

Neem contact met ons op

Zou u graag prachtige karakteristieke houten vloeren willen in uw woning nabij Breda of Oosterhout? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 076 – 5931758 of stuur een e-mail naar info@rasenbergparket.nl. Of bezoek ons kantoor in Terheijden.