Houten vloeren

Houten vloeren in uw woning in Breda

Wilt u houten vloeren laten leggen in uw woning of kantoor in regio Breda of Oosterhout? Rasenberg Parket is een ervaren parketteur uit Terheijden en helpt u hier graag bij. Ons aanbod is van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien vinden we persoonlijk contact met de klant erg belangrijk.

De mooiste houten vloeren in uw woning in omgeving Breda

Wanneer u kiest voor de houten vloeren Rasenberg Parket uit Terheijden, vlak bij Breda en Oosterhout, dan kiest u voor uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Onze houten vloeren gaan namelijk lang mee en zijn onderhoudsvriendelijk. Welke houten vloeren u het best kunt kiezen, heeft onder andere te maken met persoonlijke smaak, de uitstraling die u uw woning in Breda of Oosterhout wilt geven en uw budget. Wij hebben een ruim aanbod van enkel kwalitatief goede vloeren in diverse prijsklassen, uitvoeringen en afwerkingen. Zo vindt u gegarandeerd een passende vloer in onze showroom. Onze specialisten helpen en begeleiden u uiteraard graag in dit traject.

 

 

Traditioneel parket

Traditioneel parket is de oudste vorm van vloeren leggen en bestaat uit losse plankjes die door de parketteur op een ondervloer worden gelijmd en gespijkerd. De vrijheid bij deze vorm van leggen is eindeloos. Het biedt zelfs de mogelijkheid om samen met de fabrikant uw eigen patroonvloer samen te stellen. Zo drukt u zelf uw eigen stempel op de vloer. Meesterparketteur Dominique beheerst dit ambacht als geen ander! Daarnaast voeren wij onderhoud uit aan iedere soort parket en schuren wij uw houten vloeren in Breda, Oosterhout of elders weer mooi.

 

Lamelvloeren

Lamelvloeren bestaan uit verschillende lagen hout. Meestal bestaan deze uit drie lagen, waarbij de toplaag bestaat uit een houtsoort naar keuze. Door de opbouw van verschillende lagen, wordt er een vloer gecreëerd met een geringe werking. Hierdoor kan deze zowel zwevend als vast verlijmd gelegd worden. Deze houten vloeren zijn uitermate geschikt voor huurwoningen in onder andere Breda en Oosterhout, omdat de vloer mee kan verhuizen. Ook zijn ze geschikt in appartementen in combinatie met een gecertificeerd en geluidsreducerende ondervloer. Lamelvloeren zijn bovendien in vele uitstralingen mogelijk.

 

 

Duoplanken

Duoplanken zijn vloeren die zijn opgebouwd uit twee delen. Deze vloeren bestaan meestal uit watervaste multiplex en een toplaag van hout, veelal uit eiken, maar andere houtsoorten zijn ook mogelijk. Duoplanken hebben net als een lamellenvloer een relatief lage werking en kunnen zowel zwevend als vol verlijmd worden op de ondergrond. Ze zijn leverbaar in verschillende dikte- en breedtematen en zelfs in visgraat. Duoplanken kunnen ook onbehandeld geleverd worden of geheel naar wens fabrieksmatig worden afgewerkt.

 

 

 

Verouderde houten vloeren in regio Breda en Oosterhout

Vindt u die kenmerkende, authentieke raftwoodvloer in een kasteel of landhuis erg mooi? Of wilt u graag die ene duoplankvloer in het restaurant in de stad thuis hebben? Verouderde vloeren stralen een bepaalde sfeer uit: de sfeer van oude tijden. Door het eikenhout op een speciale manier te behandelen, evenaren we deze sfeer en brengen we het tot leven in uw woning of kantoor. De eiken planken kunnen worden getrommeld of gekastijd, waardoor deze niet meer perfect passend zijn. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de planken licht of donker te roken, waardoor het niet meer te onderscheiden is van honderden jaren oud parket. Deze houten vloeren zijn voor uw woning in omgeving Breda en Oosterhout te verkrijgen in alle verschillende legvormen. Ook zijn ze uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming!

 

 

Vloerverwarming en parket

Wij brengen u graag op de hoogte van de technische details van ons parket. Daarnaast geven we aan welke houten vloeren geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming in uw woning in Breda, Oosterhout of omgeving. Kiest u voor parket op vloerverwarming, parket op warmtewin-installaties of parket op vloerkoeling? Wij als specialist begeleiden u hier graag bij! Neem gerust een kijkje bij onze projecten om te ontdekken wat onze mogelijkheden zijn.

Neem contact met ons op

Wij leggen onze houten vloeren in onder meer Breda, Oosterhout en Etten-Leur. Wilt u graag prachtige karakteristieke houten vloeren laten leggen in Breda, Oosterhout of elders in de regio? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook bereiken via 076 – 5931758 of info@rasenbergparket.nl. Daarnaast bent u van harte welkom om ons kantoor in Terheijden te bezoeken.