Parket in Oosterhout

✔ Altijd vakkundig gelegd of stofvrij gerenoveerd
✔ Begeleiding van A tot Z voor uw ideale vloer
✔ Passend bij persoonlijke smaak en budget

Wilt u parket laten aanleggen in uw woning in Oosterhout? Kies dan voor een ervaren parketteur als Rasenberg Parket uit Terheijden. Een parketvloer bestaat uit losse planken die door onze specialist op een ondervloer worden gelijmd en gespijkerd. Dit betekent dat de vloer lang meegaat en dat u er jarenlang plezier van heeft. Deze manier van leggen biedt ook vrijheid. U kunt namelijk uw eigen patronen samenstellen in overleg met onze specialist. Op deze manier geeft u een persoonlijke tint aan het nieuwe parket in uw woning in Oosterhout.

Lees alles over houten vloeren

Dit zijn de redenen om te kiezen voor parket in uw woning in Oosterhout

Waarom zou u voor parket in uw woning in Oosterhout moeten kiezen? Parket biedt veel voordelen. Het zorgt allereerst voor een fijne, warme uitstraling. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse houtsoorten en patronen bij Rasenberg Parket uit Terheijden. Door het robuuste hout gaat de vloer ook nog eens lang mee. Het is een dikke houten vloer waardoor deze traag slijt. Onderhoudt u (of laat u dit doen) de vloer ook goed? Dan gaat deze tientallen jaren mee. Tot slot isoleert een parketvloer beter dan andere vloeren. Hierdoor voelt deze vaak ook warmer aan. Wilt u parket combineren met vloerverwarming in uw woning in Oosterhout? Laat ons u dan adviseren over de mogelijkheden.

 

 

Vraag een offerte aan voor uw nieuwe parketvloer

Wilt u parket in uw woning in Oosterhout? Laat deze door onze specialisten aanleggen. Verder leggen wij bijvoorbeeld ook parket in Etten-Leur en Breda aan. Vraag een offerte aan door contact met ons op te nemen. U kunt ons contactformulier invullen, bellen naar 076 – 5931758 of een e-mail sturen naar info@rasenbergparket.nl. U kunt ook een afspraak maken om de mogelijkheden persoonlijk door te nemen. Bekijk ook eens onze afgeronde projecten voor inspiratie.